VOKALNI STUDIO VOX POPULI - 065 45 53 475
DOBRODOŠLI SOLO PEVANJE NASTAVA ZA ODRASLE NASTAVA ZA DECU MULTIMEDIA PITANJA I ODGOVORI O NAMA
 

Zašto ne biste i Vi postali pevač?
Ne morate biti profesionalni pevač da biste uživali u lepoti izvođenja muzike. Ne morate imati posebno muzičko predznanje ili poseban broj godina da biste mogli da počnete da se bavite muzikom.

Izrazite sebe kroz muziku!
Često u svakodnevnom životu morate da obuzdavate svoje prave emocije. Međutim, kroz pesmu možete i sebi i svetu pokazati koliko ste srećni, tužni, veseli... Oslobodite svoja osećanja i zakoračite u zdraviji i kvalitetniji period svog života.

Povećajte samopouzdanje!
Savladajte tehniku pevanja i slobodno se izrazite, neka Vas svi čuju. Neće proći mnogo i drugi će početi da primećuju Vas talenat i uživaju u njemu.

Unapredite svoj stav!

Postanite svesni svoga tela, jer, vokalna tehnika ne podrazumeva samo glas, već rad na celokupnom mehanizmu vašeg tela. Koristite glas i pravilno postavljeno disanje kako biste se oslobodili fizičke tenzije.

Oslobodite se straha od nastupa pred većim brojem ljudi!

Pevajte ili pričajte samouvereno i ponosno, ostavite dobar utisak, impresionirajte svoju okolinu.  

Naučite da pravilno koristite svoj glas!
Svi koji se bave vokalnom muzikom ili žele njome da se bave, često dolaze u rizik da se vokalni aparat zbog nepravilnog korišćenja umara. Umor vokalnog aparata vodi ka nepravilnoj funkciji glasa a moze da dođe i do fizičkih oštećenja glasnih žica koja se vrlo dugotrajno leče i često ostavljaju trajne posledice. Naučite vokalnu tehniku kako biste u punom potencijalu i bez rizika koristili svoj glas.

Unapredite svoje vokalne potencijale!
Rad na vokalnoj tehnici obuhvata učenje i postavku pravilnog disanja, pravilnu postavku (impostaciju) glasa, emitovanje tona, čisto intoniranje, pravilno držanje (stav). Tim elementima smanjuje se rizik od oštećenja i loših manira u toku pevanja, boja glasa se izjednačava u celom opsegu, povećava se samopouzdanje pri pevanju zato što se glas kontrolisano koristi, smanjuje se opterećenje i umor pri pevanju...

Vreme i energija uložena u učenje solo pevanje višestruko će se isplatiti – vremenom, pevanje će vam postati prijatnije od samog govora!   

 
VOX POPULI © 2009